Antena 3 CNN Externe La un pas de moarte: A căzut pe şine, iar metroul a oprit la câţiva centimetri de ea (VIDEO)

La un pas de moarte: A căzut pe şine, iar metroul a oprit la câţiva centimetri de ea (VIDEO)

La un pas de moarte: A căzut pe şine, iar metroul a oprit la câţiva centimetri de ea (VIDEO)
Sursa foto: metrou
10 Noi 2009   •   15:37

A scăpat ca prin minune să fie calcată de metrou. O femeie sub influenţa alcoolului din Statele Unite a căzut pe şine. Norocul ei au fost ceilalţi călători care au făcut semne disperate conductorului. Metroul a frânat de urgenţă şi a oprit la doar câţiva centimetri de femeia căzută pe şine.

Femeia de 26 de ani venea de la un meci de fotbal şi vroia să ia metroul spre casă. Statea chiar pe marginea peronului în aşteptarea metroului. După ce a terminat de fumat, a aruncat ţigatra pe jos şi a încercat să o stingă.

Era însă sub influenţa alcoolului, s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa metroului. Ceilalţi călători au începu apoi să facă semne disperate spre tunel, de unde venea cu viteză metroul.

Conductorul nu a văzut ce s-a întâmpat însă şi-a dat seama însă că ceva este în neregulă datorită semnelor disperate ale celorlalţi călători. Metroul a oprit la doar câtiva centimetri de femeia căzută.

Pentru o secundă, oamenii de pe peron au crezut că au fost martorii unei tragedii. ?La un moment dat toată lumea a întors capul pentru o secundă, pentru că părea că totul se va termina într-o tragedie. Apoi s-au întors şi au văzut că femeia s-a ridicat iar trenul a reuşit să oprească?, a povestit un martor.

Conductorul a primit un premiu din partea colegilor, însă cea mai mare mulţumire a fost că a reuşit să oprească la timp şi să salveze viaţa femeii.



Antena 3

×
Subiecte în articol: metrou sine SUA alcool
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close