Antena 3 CNN Externe Lara Fabian și-a amânat concertele din cauza problemelor de sănătate: Am avut de luat o decizie dificilă

Lara Fabian și-a amânat concertele din cauza problemelor de sănătate: Am avut de luat o decizie dificilă

Lara Fabian și-a amânat concertele din cauza problemelor de sănătate: Am avut de luat o decizie dificilă
20 Ian 2014   •   18:05

Cântăreața belgiană Lara Fabian a decis să anuleze restul concertelor din actualul turneu, urmând astfel recomandările medicilor. După ce s-a îmbolnăvit în luna octombrie de "surditate subită", ea trebuie să facă pauză un timp pentru a evita ca urechea internă să-i fie afectată mai mult,informează AGERPRES.

"Reorganizarea turneului nu a fost suficientă pentru rezolvarea problemelor la urechea internă. Trebuie să iau medicamente și să stau departe de expuneri sonore puternice", a spus interpreta faimoasei piese "Je t'aime". Cântăreața, care urma să susțină circa 30 de spectacole până în luna iunie, sprijinindu-și astfel albumul "Le secret", a mărturisit că "a avut de luat o decizie dificilă".

În timpul concertului de la Dijon, de toamna trecută, Lara Fabian a fost victima "surdității subite" din cauza manevrelor greșite ale unui tehnician. De atunci urechea i-a fost afectată într-atât încât nu mai poate cânta corect. "Nu am vrut să cânt pe jumătate, cred că este imposibil să te menajezi când ești artis"', a spus cântăreața.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close