Antena 3 Externe Le-au murit trei copii din cauza unei boli genetice și ultimul dintre ei e pe cale să se stingă și el. „Ar putea să meargă la culcare și să nu se mai trezească niciodată”

Le-au murit trei copii din cauza unei boli genetice și ultimul dintre ei e pe cale să se stingă și el. „Ar putea să meargă la culcare și să nu se mai trezească niciodată”

28 Dec 2018   •   15:20
Le-au murit trei copii din cauza unei boli genetice și ultimul dintre ei e pe cale să se stingă și el. „Ar putea să meargă la culcare și să nu se mai trezească niciodată”

Un cuplu din Marea Britanie a trecut prin clipe tragice după ce și-a pierdut cei trei copii, iar acum își privește fetița de opt ani cum se stinge încet din viață. 

Jade Lake (8 ani) suferă de o boală genetică foarte rară, sindromul Leigh, care a lăsat-o la vârsta mentală de doi ani și cu epilepsie severă. Din cauza acestei boli au murit ceilalți trei frați ai ei. 

„Ar putea să meargă la culcare și să nu se mai trezească niciodată”, au povestit îndurerați părinții fetiței, potrivit Metro

Trupurile tuturor celor trei copii au cedat în urma leziunilor grave de la nivelul creierului, cauzate de acest sindrom.

Angel a murit în 2011, la vârsta de trei ani, AJ în 2014, la doar trei luni, iar Jasmine a murit în 2015, la vârsta de nouă ani. 

„Mi-ar plăcea să pot spune că va fi aici și peste cinci ani. Dar, din păcate, nu putem garanta acest lucru”, a spus mama lui Jade despre ultimul lor copil. 

×
Subiecte în articol: fetita copii Marea Britanie cuplu

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close