Antena 3 CNN Externe Momentul în care două femei cad dintr-un leagăn, de pe marginea unei prăpăstii de 1.920 de metri

Momentul în care două femei cad dintr-un leagăn, de pe marginea unei prăpăstii de 1.920 de metri

Două femei care se dădeau într-un leagăn, pe marginea unei prăpăstii de aproape 2.000 de metri, au ”zburat” peste marginea stâncii în momentul în care lanțul leagănului s-a rupt.

Momentul în care două femei cad dintr-un leagăn, de pe marginea unei prăpăstii de 1.920 de metri
Sursa foto: Captură Youtube
de Laura Dinu    |    14 Iul 2021   •   15:12

Momentul terifiant în care două femei au căzut de pe vârful unei stânci de 1.920 de metri a fost filmat. Acestea se dădeau în leagănul de deasupra Canionului Sulak, din Republica Rusă Dagestan, când unul dintre lanțurile care țineau leagănul s-a rupt. 

Asta a făcut ca scaunul leagănului să se răstoarne chiar în momentul în care se îndrepta spre marginea stâncii, aruncându-le în prăpastie.

Din fericire, viața le-a fost salvată de o platformă mică de lemn, situată pe marginea stâncii, care a împiedicat căderea în gol. Cele două femei s-au ales doar cu câteva vânătăi și zgârieturi, înainte ca rudele șocate să le readucă în siguranță pe stâncă. 

„Fetele s-au speriat și au suferit zgârieturi, dar niciuna dintre ele nu a suferit răni grave”, a declarat o sursă pentru ziarul Komsomolskaya Pravda.

„Este îngrozitor să ne imaginăm ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi alunecat atunci când leagănul era la o înălțime maximă”, mai spune sursa menționată, dailymail.co.uk.

 

×
Subiecte în articol: leagăn
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close