Antena 3 CNN Externe Lecţie de supravieţuire. A trăit cinci zile în sălbăticie, după ce a picat cu maşina într-o râpă

Lecţie de supravieţuire. A trăit cinci zile în sălbăticie, după ce a picat cu maşina într-o râpă

Lecţie de supravieţuire. A trăit cinci zile în sălbăticie, după ce a picat cu maşina într-o râpă
Sursa foto: padure
20 Sep 2009   •   23:58

O femeie din Statele Unite a supravieţuit miraculos timp de cinci zile în sălbăticie, după ce a picat cu maşina într-o râpă. Deşi avea 11 coaste rupte şi plămânul perforat, ea a reuşit să se târască peste 100 de metri şi să ceară ajutor.

Cynthia Hoover conducea maşina personală pe o şosea din Colorado când în faţă i-au sărit mai multe căprioare. A încercat să le evite, iar maşina s-a răsturnat într-o râpă. Nimeni nu a observat accidentul, aşa că după câteva zile de agonie femeia şi-a adunat puterile şi cu ajutorul unei crose de golf s-a târât o sută de metri până la o mină din apropiere.

În cele din urmă, femeia a fost văzută de un grup de oameni. Aceştia au chemat echipele de salvare care au dus-o la spital, iar acum se alfă în afara oricărui pericol.

?Este o femeie foarte puternică şi a reuşit. Astfel de lucruri te fac să o apreciezi pe mama mea, să apreciezi viaţa. A fost incredibil că a scăpat accidentului de maşină, ce să mai spun despre faptul că a supravieţuit cinci zile în sălbăticie?, a declarat Ronnie Daniel, fiul femeii.

Antena 3

×
Subiecte în articol: padure
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close