Antena 3 Externe Lecție impresionantă din partea unei fetițe de 10 ani. Sara nu are mâini, dar a câștigat un concurs național de scris. „Am exersat mult acasă. Sunt mândră de acest premiu”

Lecție impresionantă din partea unei fetițe de 10 ani. Sara nu are mâini, dar a câștigat un concurs național de scris. „Am exersat mult acasă. Sunt mândră de acest premiu”

24 Apr 2019   •   15:51
Lecție impresionantă din partea unei fetițe de 10 ani. Sara nu are mâini, dar a câștigat un concurs național de scris. „Am exersat mult acasă. Sunt mândră de acest premiu”
Sursa foto: foto- Facebook

O elevă de doar 10 ani a câștigat un premiu la un concurs naţional de scris, cu toate că nu are mâini. 

Sara Hinesley nu înțelege de ce e atât de remarcabil ceea ce face ea. Copila pictează, desenează și sculptează. Știe să scrie atât în limba engleză, cât și în limba mandarină. Întrebată cum a reușit să învețe să scrie, ea a spus că a exersat foarte mult. 

“Nu mi se pare deloc greu, am exersat mult acasă. Sunt mândră de acest premiu şi îmi doresc ca toţi cei ca mine să performeze în tot ceea ce fac”, a spus micuţa Sara.

Una dintre profesoarele copilei s-a declarat extrem de mândră de ea și spune că e foarte ambițioasă și reușește tot ce-și propune. „Nu am auzit-o niciodată pe această fetiță spunând nu pot. Este ca un star rock. Reușește să facă orice activitate îi dai și dă tot ce are mai bun”, a spus profesoara Cheryl Churilla, potrivit NDTV

Și mama copilei e uimită de determinarea și curiozitatea fiicei sale. 

„Are acest spirit independent. Ea pur și simplu știe că poate și face totul în felul ei. E frumoasă și puternică”, a spus mama Sarei. 

×
Subiecte în articol: maini concurs premiu eleva

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close