Antena 3 CNN Externe Leonardo Di Caprio, postare pe Instagram cu fotografii din România

Leonardo Di Caprio, postare pe Instagram cu fotografii din România

Leonardo Di Caprio a postat pe Instagram o fotografie făcută în România. Starul susține organizațile umanitare care îi ajută pe cei afectați de invazia militară a Rusiei.

Leonardo Di Caprio, postare pe Instagram cu fotografii din România
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    19 Mar 2022   •   17:24

”Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supraviețuire”, a scris actorul de la Hollywood alături de o serie de patru imagini.

”Organizații umanitare precum SavetheChildren, Careorg, Rescueorg și Refugees sunt la fața locului, dedicându-și personalul și resursele pentru a sprijini familiile și oamenii nevinovați,” a adăugat Di Caprio.

Prima fotografie este realizată chiar în România. Este de la Salvați copiii - o organizație umanitară internațională care protejează copiii din întreaga lume - poate fi văzut un voluntar ISU escortând o femeie cu cei doi copii ai săi.

Într-o altă imagine puternică se observă moloz și distrugere. Un incendiu consumă ceea ce a mai rămas dintr-o clădire. Actorul a etichetat CARE înfotografie, o organizație care luptă pentru justiția socială.

Într-o altă imagine, de la Rescue.org, o femeie cu o cască neagră și o jachetă roz, cu lacrimi în ochi, este văzută îmbrățișând strâns o altă femeie. A patra imagine arată o lucrătoare UNICEF este văzută având grijă de un copil mic.

În sprijinul Ucrainei și al refugiaților, DiCaprio a făcut donații umanitare către CARE, Comitetul Internațional de Salvare, Salvați Copiii și agenției ONU pentru refugiați.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close