Antena 3 CNN Externe Licitaţie Coco Chanel la Paris. Organizatorii se aşteaptă la încasări record

Licitaţie Coco Chanel la Paris. Organizatorii se aşteaptă la încasări record

Licitaţie Coco Chanel la Paris. Organizatorii se aşteaptă la încasări record
Sursa foto: chanel
25 Feb 2010   •   13:48

Rochii vintage, pantofi, poşete şi cercei, toate creaţii Coco Chanel, vor fi scoase joi la licitaţie în Paris. Evenimentul este aşteptat cu mare interes de colecţionari.

Rochiile care vor fi scoase la licitaţie sunt adevărate piese de colecţie ale reputatei creatoare de modă Coco Chanel. Unele dintre ele datează din perioada interbelică, altele sunt din anii '50, '60. Nu lipsesc nici modelele Chanel mai recente, creaţii ale lui Karl Lagerfeld.

Organizatorii se aşteaptă ca licitaţia să fie un adevărat succes. O rochie neagră, creată imediat după primul Război Mondial, s-ar putea vinde pentru 10.000 de euro. La licitaţie sunt însă scoase şi articole pentru pasionaţii cu mai puţină dare de mână.
?Avem articole pentru orice buzunar, pentru colecţionari dar şi pentru cei care visează să poarte Chanel dar nu au bani, pentru că în mod normal, creaţiile sunt destul de scumpe? spun organizatorii.

Toate cele peste 800 de creaţii Coco Chanel care vor fi scoase la vânzare au fost cumpărate de casa de licitaţie din colecţiile private ale clienţilor din toată lumea.

Nu doar rochiile vintage vor fi la mare căutare, ci şi pantofii, poşetele, curelele şi cerceii marca Coco Chanel.

Antena 3

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close