Antena 3 CNN Externe Liderii mondiali şi-au asigurat cetăţenii că 2010 va fi un an mai bun şi mai prosper

Liderii mondiali şi-au asigurat cetăţenii că 2010 va fi un an mai bun şi mai prosper

Liderii mondiali şi-au asigurat cetăţenii că 2010 va fi un an mai bun şi mai prosper
01 Ian 2010   •   18:17


Liderii lumii le-au mulţumit oamenilor pentru curajul şi determinarea cu care au făcut faţă dificultăţilor întâmpinate în 2009. Barack Obama, Nicolas Sarkozy şi Dimitri Medvedev i-au asigurat pe cetăţenii ţărilor lor că 2010 va fi un an mai bun şi mai prosper.

Barack Obama le-a transmis americanilor că deşi 2009 a fost un an cu multe provocări, Statele Unite au reuşit să le facă faţă şi să treacă peste orice problemă. Liderul de la Casa Albă i-a încurajat pe americani şi i-a asigurat că în 2010 vor veni zile mai bune pentru fiecare.

"Deşi provocările sunt mari, fiecare dintre noi are curajul şi determinarea de a le face faţă. Acest spirit a ţinut visul american în viaţă atâtea generaţii, şi tot acesta îl va ţine şi în următoarele generaţii. An Nou fericit, tuturor!", a spus Obama.

Preşedintele SUA le-a transmis mesajul de anul nou americanilor din Hawaii acolo unde-şi petrece sărbătorile alături de familie.

În mesajul său de Anul Nou, preşedintele francez Nikolas Sarkozy a prezentat planurile pe care preşedinţia şi guvernul de la Paris le au pentru 2010. Sarkozy a ţinut să le transmită oamenilor că Franţa se va confrunta cu o adevărată revoluţie digitală în 2010, de care domeniul culturii are atâta nevoie.

În Rusia, Dimitri Medvedev le-a mulţumit ruşilor pentru felul în care au făcut faţă problemelor cu care s-au confruntat în 2009 şi i-a asigurat că 2010 va aduce noi oportunităţi pentru Rusia.

"Vom merge mai departe acum, vom crea un stat puternic şi modern, o economie solidă şi inteligentă şi vom face totul pentru ca viaţa fiecărui om să fie comfortabilă şi sigură", a spus Medvedev.


Antena 3


×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close