Antena 3 CNN Externe Liderul Sectorului de Dreapta AMENINŢĂ: "Dacă Poroşenko nu-şi revine, vom avea un alt preşedinte. Întrebaţi-l pe Ianukovici, el ştie mai bine!"

Liderul Sectorului de Dreapta AMENINŢĂ: "Dacă Poroşenko nu-şi revine, vom avea un alt preşedinte. Întrebaţi-l pe Ianukovici, el ştie mai bine!"

Liderul Sectorului de Dreapta AMENINŢĂ: "Dacă Poroşenko nu-şi revine, vom avea un alt preşedinte. Întrebaţi-l pe Ianukovici, el ştie mai bine!"
19 Sep 2014   •   16:41

Liderul naţionalist al mişcării Sectorul de Dreapta, Dmitry Yarosh (foto), îl acuză pe preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, că a trădat intersele naţionale.

Yarosh a scris pe pagina sa de Facebook următoarele rânduri:
"Dacă Poroşenko nu îşi revine, vom avea un nou preşedinte şi un nou comandant suprem în Ucraina. Dacă există cineva care nu crede această ipoteză, îl sfătuiesc să-i scrie o scrisoare lui Ianukovici (n.r. Viktor Ianukovici). El ştie mai bine şi vă va confirma că imposibilul poate fi oricând posibil", transmite publicaţia Dialog.

Liderul naţionalist mai spune că votul din Parlament nu are niciun efect legal.
Anterior, Iulia Timoşenko declara că legea prin care se acorda un statut special pentru regiunea Donbass însemna că Ucraina oferă pe tavă acestă zonă a ţării, sub forma unui protectorat rusesc.
Ea precizează că legea a fost sprijinită de către comunişti, membrii Partidului Regiunilor şi diverşi deputaţi din anturajul lui Poroşenko.

Legea în cauză prevede organizarea unor alegeri locale în sud-estul Ucrainei, la data de 7 decembrie. Alegerile parlamentare vor avea pe tot cuprinsul ţării în ziua de 27 octombrie.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close