Antena 3 CNN Externe Limuzină a lui Obama, defectată în Israel după ce a fost alimentată cu motorină în loc de benzină

Limuzină a lui Obama, defectată în Israel după ce a fost alimentată cu motorină în loc de benzină

Limuzină a lui Obama, defectată în Israel după ce a fost alimentată cu motorină în loc de benzină
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    20 Mar 2013   •   21:35

Una dintre limuzinele blindate ale preşedintelui SUA, Barack Obama, s-a defectat în Israel pentru că a fost alimentată cu motorină în loc de benzină, scrie presa locală, potrivit Mediafax.

Maşina fusese adusă în Israel pentru vizita preşedintelui american, iar miercuri dimineaţă a fost alimentată cu motorină, deşi are motorul pe benzină.

Potrivit presei israeliene, limuzina a fost alimentată cu motorină şi, din cauza amestecului cu benzina care mai era în rezervor, a putut pleca de la aeroport, dar s-a defectat în drumul spre Ierusalim. Barack Obama nu se afla în maşină în momentul incidentului.

O altă limuzină prezidenţială americană a fost adusă din Iordania vecină, unde Obama se va afla peste două zile, scrie ziarului Maariv.

Barack Obama a fost întâmpinat miercuri pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv de premierul israelian Benjamin Netanyahu şi de preşedintele Shimon Peres.

Proprietarul unei companii locale de tractări auto, Moti Matmon, a declarat, conform BBC, că a fost solicitat de Consulatul american din Ierusalim pentru a transporta vehiculul. "Mi-au spus că este maşina lui Obama, dar nu mi-au spus ce s-a întâmplat", a explicat el.






×
Subiecte în articol: Barack Obama motorina benzina
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close