Antena 3 CNN Externe De la Lamborghini Huracan la avion privat. Lista uluitoare de condiții puse de cel mai scump fotbalist din lume în 2017 pentru a juca în Arabia Saudită

De la Lamborghini Huracan la avion privat. Lista uluitoare de condiții puse de cel mai scump fotbalist din lume în 2017 pentru a juca în Arabia Saudită

Un al treilea fotbalist celebru care a ales să joace în Arabia Saudită a formulat o listă uluitoare de pretenții.

De la Lamborghini Huracan la avion privat. Lista uluitoare de condiții puse de cel mai scump fotbalist din lume în 2017 pentru a juca în Arabia Saudită
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Aug 2023   •   14:31

Este vorba, bineînțeles, de Neymar.

În vârstă de 32 de ani, fostul jucător de la PSG (foto) nu este, totuși, un caz singular.

Karim Benzema și Cristiano Ronaldo întregesc galeria vedetelor care au ales fotbalul saudit, pentru mulți bani.

Al-Hilal a plătit PSG 78 de milioane sterline pentru transferul lui Neymar, însă această sumă este doar o parte a poveștii.

Pentru sine, jucătorul a cerut o listă lungă pe care se regăsesc mașini de lux și transport cu avionul privat.

Citește și: Motivul pentru care Cristiano Ronaldo își vopsește unghiile de la picioare în negru! Și Mike Tyson face același lucru

Astfel, potrivit celor publicate în The Sun, fostul star al Barcelonei a cerut proprietarilor lui Al-Hilal trei mașini de lux pentru el, urmând ca anturajul său să beneficieze de alte cinci mașini marca Mercedes.

Mărcile auto solicitate de Neymar pentru uzul propriu sunt un Bentley Continental GP, un Aston Martin DBX și un Lamborghini Huracan, care costă, împreună, aproximativ 510.000 de lire sterline.

Un șofer va trebui să-i stea la dispoziție 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. De asemenea, la dispoziția vedetei lui Al-Hilal va trebui să se afle un avion privat.

Pentru casa din Arabia Saudită, Neymar a fost foarte precis: a cerut ca imobilul să aibă minimum 25 de camere, iar piscina să fie de cel puțin 40 de metri pe 10.

Chiar dacă pare un simplu moft, jucătorul a reclamat ca frigiderul să-i fie umplut tot timpul cu suc de Acai de la brandul său preferat, dar și cu băuturi de Guarana pentru prietenii și familia sa.

Cât câștigă Neymar în Arabia Saudită

Neymar a devenit cel mai scump jucător din lume în 2017, când PSG a plătit 198 de milioane de lire sterline pentru a-l aduce de la FC Barcelona.

Prin contractul cu Al-Hilal, atacantul va încasa un salariu anual de 137,8 milioane de lire sterline.

Potrivit presei internaționale, Neymar ajunge astfel să primească 2,65 milioane de lire sterline pe săptămână, în timp ce Cristiano Ronaldo este plătit cu 3,4 milioane de lire sterline, iar Karim Benzema, cu 3,3 milioane de lire sterline.

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close