Antena 3 CNN Externe LIVE VIDEO - Conferinţă misterioasă la NASA: Se anunţă descoperirea "unui obiect excepţional"

LIVE VIDEO - Conferinţă misterioasă la NASA: Se anunţă descoperirea "unui obiect excepţional"

LIVE VIDEO - Conferinţă misterioasă la NASA: Se anunţă descoperirea "unui obiect excepţional"
Sursa foto: Foto: mather.gsfc.nasa.gov
15 Noi 2010   •   10:18

Specialiştii americani de la NASA au anunţat că vor face publică, luni, o descoperire "a unui obiect excepţional în vecinătatea noastră cosmică". Potrivit informaţiilor, descoperirea a fost făcută de către Observatorul Chandra, unul dintre cele mai performante din lume.

Conferinţa de presă este un fapt neobişnuit pentru Agenţia americană, care, de obicei, anunţă noutăţile prin comunicate de presă.

Misterul creat deja în jurul anunţului a dus la mii de speculaţii pe internet, unde se vorbeşte despre o posibilă nouă planetă, acumulări de energie spaţială sau despre resturile staţiei Apollo, care ar ameninţa Pământul.

Misterul va fi dezlegat la ora 12:30 EST (19:30, ora României), când este programată conferinţa, care va fi difuzată în direct pe canalul TV al NASA.

Chandra X-ray este unul dintre cele mai importante Observatoare ale NASA, alături de telescopul spaţial Hubble, telescopul Spitizer Space Telescope şi observatorul Compton Gamma Ray.

Observatorul Chandra le permite oamenilor de ştiinţă să obţină informaţii referitoare la structura şi evoluţia universului.

Nasa TV

Urmăreşte de la 19.30 evenimentul LIVE aici:
 
Nasa TV








×
Subiecte în articol: conferinta NASA descoperire obiect
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close