Antena 3 CNN Externe Locuința lui George Michael, înconjurată de cadouri din partea fanilor la un an de la moartea artistului

Locuința lui George Michael, înconjurată de cadouri din partea fanilor la un an de la moartea artistului

Locuința lui George Michael, înconjurată de cadouri din partea fanilor la un an de la moartea artistului
Sursa foto: foto: Facebook/ George Michael
25 Dec 2017   •   23:30

A trecut deja un an de la moartea suspectă a lui George Michael, însă fanii tot nu l-au uitat. Ba din contră, aceștia au venit până la locuința lui din Londra și și-au exprimat încă o dată aprecierea pentru regretatul artist. Mulți i-au adus flori, tot felul de bilețele cu mesaje, fotografii și diverse alte obiecte. 

Fadi Fawaz, iubitul artistului și cel care l-a descoperit fără suflare, este extrem de afectat și acum de dispariția definitivă a lui George. Acesta a postat o fotografie alături de artist, însoțită de o poezie. 

'Mereu îți voi simți lipsa până în ziua în care ne vom reîntâlni", a scris Fadi, potrivit DailyMail

Fadi Fawaz a explicat zilele trecute că își petrece Crăciunul la țară cu câțiva prieteni, cât mai departe de Londra, fiindcă sunt foarte multe amintiri frumoase cu George care acum îl întristează. 

George Michael s-a stins din viață anul trecut, pe 25 decembrie, în locuința sa din Oxfordshire. Moartea lui încă reprezintă un mister chiar și pentru specialiști. 
 

×
Subiecte în articol: George Michael locuinta cadouri
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close