Antena 3 CNN Externe Locuitorii acestei țări ar putea fi obligați să-şi scoată câinii la plimbare cel puţin de două ori pe zi

Locuitorii acestei țări ar putea fi obligați să-şi scoată câinii la plimbare cel puţin de două ori pe zi

Proprietarii de câini din Germania ar putea fi obligaţi, prin lege, să-i scoată la plimbare de două ori pe zi, pentru o durată totală de cel puţin o oră. 

Locuitorii acestei țări ar putea fi obligați să-şi scoată câinii la plimbare cel puţin de două ori pe zi
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    20 Aug 2020   •   23:15

Prevederea face parte dintr-un proiect de lege al ministerului Agriculturii, dar reacţiile nu sunt favorabile. Câinii nu au cum să-şi spună părerea, dar oamenii consideră că o asemenea reglementare nu are rost. În primul rând, nevoia şi dorinţa de ieşire în aer liber diferă de la un câine la altul şi de la o rasă la alta. 

Oamenii consideră că o asemenea reglementare nu are rost

Respectarea legii va fi, practic, imposibil de controlat, deoarece Poliţia are misiuni mai importante decât să monitorizeze plimbatul câinilor.

Stăpânii câinilor sunt de părere că petrec deja suficient de mult timp plimbându-și animalele de companie. O dresoare a subliniat faptul că timpul necesar pentru mișcare diferă în funcție de sănătatea, vârsta și rasa câinilor. Potrivit acesteia, nu trebuie reglementată o asemenea lege.

Cele mai populare rase de câini din Germania

Ciobănesc German, Dachshund, Labrador, Retriever, Jack Russell Terrier şi Pug sunt cele mai populare rase de câini din Germania.
 

×
Subiecte în articol: caini plimbare Germania
Parteneri
Amenzi de până la 8.000 de lei pentru românii care nu respectă legea
x close