Antena 3 CNN Externe Locul de pe Terra care pare blestemat. În fiecare oră din zi un om este ucis, iar femeile sunt "marfă de schimb"

Locul de pe Terra care pare blestemat. În fiecare oră din zi un om este ucis, iar femeile sunt "marfă de schimb"

Locul de pe Terra care pare blestemat. În fiecare oră din zi un om este ucis, iar femeile sunt "marfă de schimb"
de O.P.    |    15 Iun 2012   •   08:16

În acest loc nu ţi-ai dori să te afli după lăsarea întunericului, dar nici ziua situaţia nu este prea plăcută. Aici se petrec în medie 24 de crime pe zi, iar femeile sunt răpite de traficanţii de droguri, fiind considerate "marfă de schimb".



Potrivit unor topuri făcute de mai multe agenţii de turism în colaborare cu secţiile de poliţie din întreaga lume, s-a ajuns la concluzia că Ciudad Juarez este considerat a fi cel mai periculos oraş din întreaga lume.

În ultimii doi ani de zile aici au fost ucişi peste 6.000 de oameni, care au plătit cu viaţa luptele dintre cartelurile de droguri. Peisajul din Ciudad de Juarez este unul dezolant. 70% din străzi nu au asfalt, iar oamenii care nu se ocupă cu traficul de droguri trăiesc într-o sărăcie lucie.



Oraşul a atras atenţia autorităţilor în urmă cu mai bine de 20 de ani, când s-a constat numărul crescut al dispariţiilor femeilor. Acestea erau răpite ca "plată pentru furnizorii de droguri", iar numărul răpirilor a crescut cu 80% în ultimele două decenii.








×
Subiecte în articol: violente
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close