Antena 3 CNN Externe Compania care oferă 8.500 de locuri de muncă în Paris. Condițiile de angajare

Compania care oferă 8.500 de locuri de muncă în Paris. Condițiile de angajare

O companie din Franța oferă 8.500 de locuri de muncă în Paris. În ciuda renumelui ei, este afectată de lipsa forței de muncă în anumite domenii.

Compania care oferă 8.500 de locuri de muncă în Paris. Condițiile de angajare
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    27 Noi 2023   •   23:02

Disneyland Paris intenționează să recruteze 8.500 de angajați, dintre care 1.500 cu contracte permanente. Sunt căutate în special persoanele care se pricep la mentenanță, dar bineveniți sunt și candidații din catering.

"Avem nevoie în special de personal de mentenanță și de catering", au declarat pentru Le Parisien responsabilii cu resursele umane de la Disneyland Paris.

În ciuda renumelui său, parcul este afectat de lipsa forței de muncă în anumite domenii, în special în ceea ce privește mentenanța. Candidații care pot întreține și repara atracțiile sunt greu de găsit, iar parcurile se întrec în oferte pentru ei.

Citește și: Scandal pe legea pensiilor. Cel mai mare protest pentru bani. Șapte categorii de angajați au ieșit în stradă

Parcul caută să recruteze tehnicieni și ingineri pentru mai mult de treizeci de ocupații implicate în renovarea atracțiilor. În total, sunt disponibile peste 120 de posturi permanente în acest domeniu.

De asemenea, sunt bineveniți și începătorii care doresc să urmeze cursuri de formare în sectorul atracțiilor. Potrivit conducerii, aceștia vor primi un salariu ușor mai mare decât salariul minim (2%) atunci când vor începe să lucreze.

Nu este pentru prima dată când parcul duce lipsa forței de muncă. Anul trecut, EuroDisney a anunțat că recrutează câteva mii de angajați pentru campania sa anuală.

După ce a concediat aproape 1.000 de angajați în plină criză a sănătății, Disneyland caută acum să își extindă și să își diversifice forța de muncă, pe măsură ce parcul continuă să se extindă.

×
Subiecte în articol: locuri de munca paris
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close