Antena 3 CNN Externe A câștigat 60 de milioane de dolari la LOTO cu numerele visate de soțul său. ”M-am rugat întotdeauna pentru o binecuvântare”

A câștigat 60 de milioane de dolari la LOTO cu numerele visate de soțul său. ”M-am rugat întotdeauna pentru o binecuvântare”

O femeie din Canada a câștigat la Loterie 60 de milioane de dolari folosind numerele pe care soțul ei le-a visat în urmă cu 20 de ani.

A câștigat 60 de milioane de dolari la LOTO cu numerele visate de soțul său. ”M-am rugat întotdeauna pentru o binecuvântare”
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    25 Ian 2021   •   14:35

Deng Pravatoudom, în vârstă de 57 de ani, a jucat aceste cifre în ultimele două decenii și recent a dat lovitura, a anunțat Loteria din Ontario.

”Am început să plâng. M-am rugat întotdeauna pentru o binecuvântare pentru familia mea”, a spus femeia la aflarea veștii.

”Cu siguranță, acești bani ne vor face viața mult mai ușoară”, a adăugat ea.

A câștigat 60 de milioane de dolari la LOTO cu numerele visate de soțul său

”Familia mea a fost sponsorizată de o biserică locală și, pentru că nu am avut nimic, sunt recunoscătoare pentru sprijinul pe care ni l-au oferit de-a lungul anilor”, a mai spus ea, potrivit nypost.com.

Femeia și soțul ei intenționează să se mute din apartamentul în care locuiesc și să cumpere o casă, precum și să plătească datoriile.

Citiți și: Cine este pensionara care a câștigat la Loto peste 1.000.000 de lei și o Dacia Logan

 

×
Subiecte în articol: loto Canada Deng Pravatoudom
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close