Antena 3 Externe Lovitură grea pentru Camorra. Anchetatorii italieni au pus sechestru pe bunuri în valoare de 90 de milioane de euro

Lovitură grea pentru Camorra. Anchetatorii italieni au pus sechestru pe bunuri în valoare de 90 de milioane de euro

de G.C.P    |    14 Ian 2013   •   15:22
Lovitură grea pentru Camorra. Anchetatorii italieni au pus sechestru pe bunuri în valoare de 90 de milioane de euro

Autorităţile italiene au pus sechestru pe bunuri în valoare de peste 90 de milioane de euro, într-o operaţiune de amploare, care a avut loc luni, în centrul şi sudul peninsulei.
Acţiunea poliţiei a vizat mafia napoletană, cu ramificaţii internaţionale, temuta Camorra.

Anchetatorii anti-mafia au preluat controlul mai multor firme deţinute de persoane implicate în activităţi ilegale. De asemenea, mai multe echipamente au fost confiscate.
26 de locuinţe, 28 de drepturi de proprietate ale unor terenuri şi 114 de conturi bancare sau de investiţii au fost puse la dispoziţia procurorilor, aceştia punând sechestru pe bunurile deţinute de mafioţi.

Pe lângă toate acestea, 19 autoturisme de lux, printre care 3 Ferrari, au fost confiscate din Regio Campania (Napoli) sau Regio Lazio (Roma).

Operaţiunea carabinierilor reprezintă rezultatul anchetei asupra clanului Casalesi, ai căror membri au ameninţat cu moartea un jurnalist anti-mafia, Roberto Saviano.
Saviano se află în prezent, sub protecţia şi supravegherea poliţiştilor, 24 de ore din 24, anunţă ANSA.it.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close