Antena 3 Externe LOVITURA pe care Rusia a dat-o Americii. Ce se întâmplă cu LIBERTATEA oamenilor în ţara condusă de Putin

LOVITURA pe care Rusia a dat-o Americii. Ce se întâmplă cu LIBERTATEA oamenilor în ţara condusă de Putin

de O.P.    |    14 Ian 2014   •   09:59
LOVITURA pe care Rusia a dat-o Americii. Ce se întâmplă cu LIBERTATEA oamenilor în ţara condusă de Putin

Ambasada americană la Moscova a fost informată cu privire la acțiunea intentată lui Satter și a emis un protest diplomatic oficial, a făcut cunoscut președintele Radio Free Europe/Radio Liberty, Kevin Close. Ambasada a cerut explicații autorităților ruse fără să primească vreun răspuns.

Această decizie care intervine înainte de deschiderea luna viitoare a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci riscă să tensioneze mai mult relațiile dintre Washington și Moscova.

Este vorba despre una din primele expulzări din Rusia după încheierea Războiului Rece.

'Mi s-a spus că prezența mea era indezirabilă în ochii serviciilor de securitate', a afirmat David Satter într-un e-mail trimis de la Londra.

'Lucrurile mele sunt la Moscova, unde am un apartament. Fără permisiunea de a intra în țară, nu le pot recupera. Mi-ar plăcea să mă întorc la Moscova ca să lucrez, însă nu pot fără viză', a explicat el.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close