Antena 3 CNN Externe Lovitură pentru artizanii BREXIT. Pentru ce ar opta britanicii dacă s-ar relua ACUM votul referitor la apartenența la UE

Lovitură pentru artizanii BREXIT. Pentru ce ar opta britanicii dacă s-ar relua ACUM votul referitor la apartenența la UE

Lovitură pentru artizanii BREXIT. Pentru ce ar opta britanicii dacă s-ar relua ACUM votul referitor la apartenența la UE
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Noi 2016   •   18:26

Electoratul britanic ar vota acum cu greutate să rămână în Uniunea Europeană, potrivit unui sondaj BMG publicat joi, scrie Reuters și Agerpres.
   
Regatul Unit a votat cu 51,9% să părăsească blocul într-un referendum pe 23 iunie, în timp ce 48,1% din electorat a votat să rămână.
   
Un sondaj realizat de BMG Research arată că atunci când au fost întrebaţi dacă Marea Britanie ar trebui să rămână în UE sau să iasă, 45% au optat să rămână, 43% au optat să iasă şi 12% nu au ştiut.
   
"Mai degrabă decât să se întoarcă spre +Remain+ (a rămâne), se pare că acum oamenii sunt mai puţin decisivi dacă decizia +Leave+ (a ieşi) a fost corectă", a declarat Michael Turner, şef de cercetare la BMG, pentru Reuters.
   
Excluzându-i pe cei care "nu ştiu", taberele Remain şi Leave obţin acum 51% şi 49%, respectiv, potrivit sondajului.
   
Sondajul a fost realizat în teren între 19 şi 24 octombrie pe un eşantion de 1.546 de adulţi rezidenţi în Marea Britanie.

×
Subiecte în articol: sondaj Brexit
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close