Antena 3 CNN Externe Luare de ostatici în gara din Koln, Germania. Mai multe focuri de armă trase

Luare de ostatici în gara din Koln, Germania. Mai multe focuri de armă trase

Luare de ostatici în gara din Koln, Germania. Mai multe focuri de armă trase
15 Oct 2018   •   14:55

Poliţia germană a fost chemată luni să intervină într-o "situaţie cu ostatici" în apropiere de principala gară din Koln (vest), informează dpa.

Poliţia a precizat într-un mesaj pe Twitter că se ocupă de "clarificarea situaţiei" şi a cerut publicului să evite zona din apropierea pieţei Breslauer din oraş.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei a indicat că "se crede că o femeie a fost luată ostatică ori la McDonald's, ori la o farmacie din apropiere", menţionând că nu se cunosc deocamdată alte detalii.

Potrivit revistei Focus, lângă gara din Koln ar fi fost trase mai multe focuri de armă. Purtătoarea de cuvânt a poliţiei a afirmat însă că nu există informaţii că s-ar fi deschis focul.

Într-un mesaj pe Twitter, poliţia a precizat că se ocupă de "clarificarea situaţiei" şi a cerut publicului să evite zona din apropierea pieţei Breslauer din oraş.

Nivelul de alertă se menţine ridicat în Germania, la aproape doi ani după atentatul din piaţa de Crăciun de la Berlin soldat cu 11 morţi, revendicat de Statul Islamic.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close