Antena 3 CNN Externe Persoanele luate ostatice în agenţia din Paris au fost eliberate. Atacatorul a reuşit să fugă

Persoanele luate ostatice în agenţia din Paris au fost eliberate. Atacatorul a reuşit să fugă

Persoanele luate ostatice în agenţia din Paris au fost eliberate. Atacatorul a reuşit să fugă
Sursa foto: Foto: Twitter
02 Dec 2016   •   22:21

Update: Persoanele luate ostatice în cadrul unei tentative de jaf la o agenţie de turism din Paris au fost eliberate, dar agresorul a reuşit să fugă, au anunţat surse din cadrul forţelor de poliţie, citate de AFP.

"Intervenţia s-a încheiat, şase persoane au ieşit din agenţie şi sunt în siguranţă, atacatorul nu a fost găsit la locul incidentului", a anunţat, pe Twitter, prefectura de Poliţie din capitala Franţei.

Din informaţiile disponibile până acum reiese că autorul luării de ostatici ar fi reuşit să fugă, iar oamenii legii sunt pe urmele lui. Individul era înarmat cu un pistol şi intenţionase să jefuiască agenţia situată în zona de sud a capitalei Franţei, în arondismentul al XIII-lea.

Update: Brigada specială de poliţie se află la faţa locului şi ia măsuri de siguranţă. Incidentul se pare că are loc la agenţia de turism Asieland, de pe Bulevardul Massena, în cel de-al 13 arondisment.

Ştire iniţială: Un individ înarmat a luat ostatice şapte persoane într-o agenţie de turism din Paris, transmite agenţia France Presse, care citează surse din cadrul serviciilor locale de poliţie.

Din informaţiile disponibile până acum reiese că autorul luării de ostatici intenţiona să jefuiască agenţia situată în zona de sud a capitalei Franţei.

"Este în derulare o intervenţie într-un caz de jaf armat, îi sfătuim pe şoferi să evite zona", au transmis pe Twitter autorităţile locale.  

 

×
Subiecte în articol: luare de ostatici agentie de turism paris
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close