Antena 3 CNN Externe "Lumea a pierdut un vizionar". Bill Gates, Barack Obama şi Mark Zuckerberg îşi iau rămas bun de la Jobs

"Lumea a pierdut un vizionar". Bill Gates, Barack Obama şi Mark Zuckerberg îşi iau rămas bun de la Jobs

"Lumea a pierdut un vizionar". Bill Gates, Barack Obama şi Mark Zuckerberg îşi iau rămas bun de la Jobs
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
06 Oct 2011   •   08:14

Numeroase  personalităţi şi nume importante din domeniul în care activa Steve Jobs şi-au exprimat regretul cu privire la decesul acestuia. Presa de peste Ocean l-a numit pe Steve Jobs "Thomas Edison al secolului 21".

Fotografia care i-a prevestit moartea

Familia lui Steve Jobs şi-a exprimat durerea faţă de pierderea unui om drag, într-o scurtă declaraţie. "Steve a murit în pace, înconjurat de familia sa. Suntem recunoscători oamenilor care şi-au împărtăşit dorinţele şi rugăciunile pe parcursul ultimului an al bolii lui Steve. Va fi construit un site pentru cei care vor să-şi exprime omagiile şi amintirile".

Barack Obama, preşedintele Statelor Unite a fost printre primele personalităţi care şi-au exprimat regretul la aflarea veştii. "Lumea a pierdut un vizionar. Şi nu poate fi un omagiu mai mare pentru el ca faptul că lumea a aflat de decesul său de pe un device inventat de el. Michelle şi cu mine trimitem gândurile şi rugăciunile npaste către soţia sa Laurene, către familie şi către toţi cei care l-au iubit."



Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a postat pe blogul lui personal un mesaj de adio pentru Jobs: "Steve, îţi sunt recunoscător că mi-ai fost prieten şi mentor"

Steve Jobs a murit. Fondatorul Apple a pierdut lupta cu cancerul

Bill Gates, principalul rival al lui Steve Jobs, de la Microsoft, a postat imediat un mesaj de condoleanţe pe pagina sa de Facebook. "Mă întristează profund vestea decesului lui Steve Jobs. Eu şi Melinda trimitem sincere condoleanţe familiei şi prietenilor săi şi tuturor celor au fost atinşi de munca lui Steve.  Steve şi cu mine ne-am întâlnit în urmă cu 30 de ani şi am fost, colegi, competitori şi prieteni mai bine de jumătate din viaţă.{..} A fost o adevărată onoare pentru cei care au avut norocul de a lucra alături de el. Îmi vei lipsi enorm, Steve."

Şi cei de la Samsung au reacţionat, deşi au procese cu cei de la Apple. "Preşedintele Steve Jobs a introdus numeroase schimbări revoluţuionare în sectorul informaţiilor tehnologice şi a fost un mare antreprenor."

Chitaristul Joe Satriani a postat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care îşi ia rămas bun de la Steve Jobs.  "Odihneşte-te în pace, Steve Jobs. Sunt convins că acum eşti ocupat să revoluţionezi şi se redesenezi Lumea de Apoi, pentru ca noi să ne bucurăm de ea, când ne va veni rândul."

CEO-ul Google, Larry Page a declarat: " Sunt foarte întristat să aud această veste. A fost un om incredibil, cu realizări uimitoare şi o minte sclipitoare. A fost mereu capabil să rezume în cuvinte puţine ceea ce mulţi dintre noi nici nu gândeam. Concentrarea tuturor forţelor sale pe utilizator, pe experienţa acestuia cu gadgeturile sale, a fost un lucru care m-a inspirat foarte mult. Gândurile mele şi cele ale angajaţilor Google sunt alături de familia acestuia şi de Apple".

Steven Spielberg a declarat: "Steve Jobs a fost cel mai mare inventator de la Edison încoace. El a reuşit să pună o întreagă lume la vârful degetelor noastre".

Bob Iger, CEO Disney: "Steve mi-a fost un prieten devotat şi un mentor adevărat. A schimbat viaţa a milioane de oameni. Dumnezeu să îl odihnească în pace".

Faptul că Steve Jobs a murit se va resimţi cel mai greu în sânul Apple, întrucât investitorii vedeau în fostul director locomotiva companiei americane.




×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close