Antena 3 CNN Externe Lumea este în pragul unei pandemii! Coronavirusul a ucis peste 2.700 de oameni, iar acum se răspâdeşte şi în Europa - VIDEO

Lumea este în pragul unei pandemii! Coronavirusul a ucis peste 2.700 de oameni, iar acum se răspâdeşte şi în Europa - VIDEO

Coronavirusul se răspândeşte în Europa. Primele cazuri au fost confirmate în Austria şi Croaţia. Iar în Italia, numărul cazurilor a ajuns la peste 280, în 20 de regiuni, iar virusul a ajuns până în sud, în Sicilia. Lumea se află în pragul unei pandemii, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sănătăţii, care trimite astăzi o echipă în Italia.

Lumea este în pragul unei pandemii! Coronavirusul a ucis peste 2.700 de oameni, iar acum se răspâdeşte şi în Europa - VIDEO
Sursa foto: Antena 3
25 Feb 2020   •   17:39

Mai multe localităţi din regiunile Lombardia şi Veneto, în care se află peste 50.000 de locuitori, sunt izolate. În zonele în care au fost depistate cazuri de coronavirus locuiesc foarte mulţi români.

Coronavirusul afectează acum 20 de regiuni din Italia. O turistă s-a prezentat la un spital din Palermo cu simptome de gripă.

În urma testelor, s-a dovedit că femeia era infectată cu noul virus. Autorităţile italiene sunt în alertă.

Din cauza alertei, filmările la cel mai nou film din seria ''Misiune Imposibilă'' au fost oprite, iar actorul Tom Cruise a rămas blocat într-un hotel de cinci stele din Veneţia.

Între timp, ţările vecine au suplimentat controalele la frontiere, iar Slovenia a anunţat că ia în calcul închiderea graniţei. Noi cazuri au fost depistate în Austria şi în Croaţia.

Panică este şi în paradisul tropical din Tenerife, după ce un medic din Lombardia, aflat în vacanţă, a fost infectat cu coronavirus.

La nivel global, numărul cazurilor a depăşit 80.000, iar cel al morţilor a trecut de 2.700.

Lumea este în pragul unei pandemii! Coronavirusul a ucis peste 2.700 de oameni, iar acum se răspâdeşte şi în Europa

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close