Antena 3 CNN Externe Lumea se îndreaptă către DEZASTRU! Ce țară va vinde băuturi alcoolice PUDRĂ

Lumea se îndreaptă către DEZASTRU! Ce țară va vinde băuturi alcoolice PUDRĂ

Lumea se îndreaptă către DEZASTRU! Ce țară va vinde băuturi alcoolice PUDRĂ
Sursa foto: foto: AGERPRES
22 Apr 2014   •   09:57

Americanii își vor putea pregăti în curând o margherita sau o vodcă orange cu alcool pudră adăugând doar apă. Firma Lipsmark, care fabrică acest produs, a primit autorizație pentru comercializarea băuturilor alcoolice sub formă de pudră, a anunțat compania, transmite AGERPRES.
Firma a ținut să precizeze că Palcohol va fi vândut doar celor care au vârsta legală pentru a cumpăra și consuma băuturi alcoolice — 21 de ani în Statele Unite. 'Consumatorii trebuie să se gândească la Palcohol ca la orice băutură alcoolică, dar sub formă de pudră ce va fi vândut oriunde se comercializează băuturi alcoolice', a informat firma cu sediul în Arizona, adăugând că este absolut contraindicată inhalarea alcoolului pudră. Echivalentul unui pahar de băutură alcoolică ar fi 60 g de pudră inhalat.

Alcoolul pudră se vinde deja în Japonia de circa zece ani și în unele țări europene, iar o firmă americană comercializează de la sfârșitul anului trecut bere pudră.

Concentratul de hamei se amestecă cu apă gazoasă, rezultând o bere de calitate satisfăcătoare. În Belgia se comercializează de câțiva ani un "pachet de bere", pentru producerea băuturii fiind necesar însă mai mult timp. Procedeul implică amestecarea ingredientelor din pachet (malț, hamei, drojdie și zahăr), lăsarea lor la fermentat zece zile, după care urmează a doua fermentare.



×
Subiecte în articol: SUA bauturi alcoolice tara vinde
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close