Antena 3 CNN Externe Luminile în Turnul Eiffel vor fi stinse în memoria victimelor atentatului din Manchester

Luminile în Turnul Eiffel vor fi stinse în memoria victimelor atentatului din Manchester

Luminile în Turnul Eiffel vor fi stinse în memoria victimelor atentatului din Manchester
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Mai 2017   •   19:50

Luminile în Turnul Eiffel vor fi stinse în noaptea de marţi spre miercuri, în memoria victimelor atacului terorist care a avut loc într-o sală de concerte din oraşul Manchester, a anunţat primarul Parisului, potrivit Le Parisien.

„Prin luarea la ţintă a oraşului Manchester, teroriştii au vrut să atace şi valorile noastre comune, susţinerea noastră necontenită pentru democraţie, libertate, umanitate şi comuniune. În faţa acestei ameninţări persistente, oraşele au datoria de a forma un front comun. Aş vrea să le transmit copiilor, tinerilor şi părinţilor care au fost afectaţi de acest act terorist că parizienii, care sunt familiarizaţi cu un asemenea chin, sunt alături de ei", a declarat primarul Parisului, Anne Hidalgo.

„Este un mod de a arăta că ne menţinem puternici şi că stilul nostru de viaţă este de neclintit. Este cel mai bun răspuns posibil pentru cei care sunt conduşi doar de fanatism şi ură", a spus Anne Hidalgo.

22 de oameni au murit, iar 59 au fost răniţi, în urma exploziei de la Manchester Arena. Printre victime se află mulţi copii şi tineri.

×
Subiecte în articol: Turnul Eiffel lumini memorie victime
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close