Antena 3 CNN Externe Luxul în care trăiește soția lui Bashar al-Assad, în timp ce milioane de sirieni mor în bombardamente

Luxul în care trăiește soția lui Bashar al-Assad, în timp ce milioane de sirieni mor în bombardamente

Luxul în care trăiește soția lui Bashar al-Assad, în timp ce milioane de sirieni mor în bombardamente
Sursa foto: Foto: Instagram/asmaalassad
16 Apr 2018   •   16:44

Asma al-Assad, soția președintelui Siriei, originară din Marea Britanie, supranumită și „Prima Doamnă a Infernului”, se bucură de o viață liniștită și luxoasă, în timp ce copii nevinovați și părinții acestora își dau ultima suflare pe stăzile bombardate ale statului sirian.

Cei doi soți dețin un palat luxos în valoare de un miliard de dolari, în Damasc, la mai puțin de 17 kilometrii de Ghouta de Est, locul unde mii de oameni nevinovați sunt în continuare masacrați de forțele de ordine ce susțin guvernul lui Bashar-al-Assad.

Un raport din 1989 descrie cum o singură cameră din prestigiosul palat al cuplului, care a fost proiectat de arhitectul japonez Kenzo Tange, este pavată cu 125 de mii de plăci de marmură, costurile estimate pentru această investiție fiind aproximate la 10,6 milioane de dolari.

Asma s-a căsătorit cu Bashar-al-Assad în secret în 2000 când actualul președinte avea 35 de ani, iar ea avea 25. Împreună au trei copii.potrivit The Guardian.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close