Antena 3 CNN Externe Muzeul Madame Tussauds a separat statuile din ceară ale prinţului Harry şi Meghan de cele ale familiei regale

Muzeul Madame Tussauds a separat statuile din ceară ale prinţului Harry şi Meghan de cele ale familiei regale

Tensiunile din Familia Regală britanică sunt din ce în ce mai vizibile şi dacă se spera ca plecarea Prinţului Harry și a lui Meghan Markle în SUA și renunțarea la statutul de membri seniori ai Casei Regale să fie singura lovitură, interviul acordat de cei doi pentru Oprah Winfrey a pus capac întregii lumi și a stârnit o mulțime de controverse.

Muzeul Madame Tussauds a separat statuile din ceară ale prinţului Harry şi Meghan de cele ale familiei regale
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    14 Mai 2021   •   10:57

Muzeul Madame Tussauds a decis ca modelele din ceară ale prinţului Harry şi soţiei sale Meghan Markle să fie expuse separat de cele ale familiei regale, în zona dedicată personalităţilor de la Hollywood.

"Harry şi Meghan se află acum într-o nouă zonă. Madame Tussauds din Londra a mutat statueta prinţului Harry şi pe cea a lui Meghan Markle în zona Awards Party, recent inaugurată, pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore, la Hollywood", a precizat Madame Tussauds într-un comunicat.

Celebrul muzeu londonez a luat decizia la doar câteva ore după anunțarea surpriză a ducii de Sussex că vor deveni independenți de regalitatea engleză.

Expoziția a prezentat anterior statui ale părinților lui Archie alături de regina Elisabeta (în mijloc) și prințul William și soția sa, Kate Middleton.

Acum regina apare singură cu viitorii moștenitori ai coroanei, iar spațiul din stânga ei (ocupat anterior de Harry și Meghan) a fost vizibil gol.

Statuia Prințului Harry a fost realizată în anul 2014, chiar la aniversare sa, iar cea a lui Meghan a fost adăugată în anul 2018, după nuntă.

Statuile sunt replici în mărime naturală și sunt îmbrăcate cu haine care seamănă cu cele purtate de ducii de Sussex atunci când și-au anunțat logodna.

Luna aceasta, un serial documentar de televiziune despre probleme de sănătate mintală, creat de Harry împreună cu Oprah Winfrey, va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+.

Harry a apărut în podcastul "Armchair Expert", găzduit de actorul amercian Dax Shephard, în care şi-a comparat viaţa cu "Truman Show", un film despre un bărbat care ajunge involuntar personajul principal al unui reality show popular în întreaga lume. 

 

×
Subiecte în articol: Meghan Markle printul Harry Tussauds
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close