Antena 3 CNN Externe MAE, atenționare de călătorie pentru românii care vor să plece în Belgia: Manifestații sindicale, circulație îngreunată

MAE, atenționare de călătorie pentru românii care vor să plece în Belgia: Manifestații sindicale, circulație îngreunată

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei că, la data de 16 decembrie 2022, va avea loc o manifestație națională a sindicatelor belgiene.

MAE, atenționare de călătorie pentru românii care vor să plece în Belgia: Manifestații sindicale, circulație îngreunată
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    15 Dec 2022   •   21:17

În acest context sunt așteptate perturbări în activitatea transportului rutier, feroviar și aerian.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă, pentru informații suplimentare, urmărirea paginilor web ale companiilor aeriene, ale aeroporturilor și ale companiilor de transport în comun.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663.

×
Subiecte în articol: MAE atenţionare de călătorie Belgia
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close