Antena 3 CNN Externe MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care pleacă în Franța | Grevă pe Aeroportul Paris-Beauvais

MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care pleacă în Franța | Grevă pe Aeroportul Paris-Beauvais

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Franța, unde joi, 29 iunie 2023, este programată o grevă pe aeroportul Paris-Beauvais.

MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care pleacă în Franța | Grevă pe Aeroportul Paris-Beauvais
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    29 Iun 2023   •   09:12

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că pentru ziua de joi sindicatul controlorilor aerieni (USAC-CGT) a lansat un apel la grevă, care va dura până în dimineața zilei de vineri, la ora locală 6.00, în Franța metropolitană și teritoriile de peste mări.

Marile aeroporturi nu vor fi afectate, dar cursele aeriene de pe aeroportul Paris-Beauvais vor fi perturbate, fiind posibilă reducerea programului de zbor cu 50%.

Pasagerii sunt sfătuiți să se informeze la companiile aeriene în legătură cu eventuale întârzieri/anulări ale zborurilor: https://www.aeroportparisbeauvais.com/passagers.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 și +33147052755, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close