Antena 3 CNN Externe MAE avertizează turiştii români în privinţa alimentării maşinilor în Grecia

MAE avertizează turiştii români în privinţa alimentării maşinilor în Grecia

MAE avertizează turiştii români în privinţa alimentării maşinilor în Grecia
Sursa foto: Foto: globalenvision.org
27 Iul 2010   •   23:25

Românii care vor să călătorească în Grecia cu automobilul personal vor avea probleme în alimentarea cu combustibil. Este avertismentul Ministerului român al Afacerilor Externe.

"Sincopele în aprovizionarea cu benzină, care sunt consecinţa declanşării grevei transportatorilor de marfă pe data de 26 iulie 2010, au dus la formarea de cozi foarte mari la staţiile de benzină", se arată în comunicatul Ministerului de Externe.

Criza de combustibil s-ar putea agrava însă. Proprietarii benzinăriilor au anunţat că vor declanşa greva generală în semn de protest faţă de intenţiile guvernului elen cu privire la înfiinţarea şi funcţionarea staţiilor de benzină.

"Sindicatul transportatorilor de marfă din Republica Elenă a anunţat că nu va renunţa la măsura de protest până când revendicările sale nu sunt rezolvate. În acest context, există riscul apariţiei unor perturbări în aprovizionarea cu marfă a magazinelor care asigură bunurile de larg consum pentru populaţie, precum şi riscul blocării circulaţiei ferry-boaturilor spre insule", mai precizează MAE.

Citeşte aici comunicatul Ministerului de Externe

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: MAE alimentare combustibil avertisment
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close