Antena 3 CNN Externe MAE: Grevă națională de 24 de ore în Grecia

MAE: Grevă națională de 24 de ore în Grecia

MAE: Grevă națională de 24 de ore în Grecia
02 Dec 2015   •   17:58

O grevă naţională de 24 de ore este anunţată în Grecia pentru ziua de 3 decembrie de către cel mai mare sindicat al funcţionarilor publici eleni (Administraţia Supremă a Funcţionarilor Publici) şi de către Confederaţia Generală a Lucrătorilor Greci - sindicatul lucrătorilor din domeniul privat, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE) prin intermediul unui comunicat trimis redacţiei.

La protest şi-au anunţat participarea şi Administraţia Federaţiei Panelene Maritime, organizaţiile de lucrători din administraţiile locale, medicii din spitale şi centre medicale, reprezentanţii transportatorilor de călători urbani şi feroviari.

În Atena, personalul de pe mijloacele de transport în comun va protesta până la ora 09:00, reluând protestul de la ora 21:00 până la sfârşitul programului de lucru.

"Sindicatele controlorilor de trafic aerian şi personalului navigant nu au adoptat încă o decizie privind ralierea la protest. Cu toate acestea, nu se exclude riscul unor perturbări ale traficului aerian din ziua de 3 decembrie 2015", precizează comunicatul.
 

×
Subiecte în articol: MAE
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close