Antena 3 CNN Externe MAE: Numai două dintre victime se află în continuare internate în spital în Oslo, viaţa niciuneia dintre acestea nu se află în pericol

MAE: Numai două dintre victime se află în continuare internate în spital în Oslo, viaţa niciuneia dintre acestea nu se află în pericol

MAE: Numai două dintre victime se află în continuare internate în spital în Oslo, viaţa niciuneia dintre acestea nu se află în pericol
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
25 Aug 2012   •   19:29

MAE informează că Ambasada la Oslo a luat legătura cu autorităţile norvegiene pentru a se interesa de starea românilor implicaţi în accidentul produs vineri, precizând că două dintre victime se află în continuare internate într-un spital din Oslo, viaţa niciuneia dintre acestea nefiind în pericol.
   
"Ambasada României la Oslo a luat legătura cu autorităţile norvegiene pentru a se interesa de starea cetăţenilor români implicaţi în accident. Numai două dintre victime se află în continuare internate într-un spital din Oslo, iar viaţa niciuneia dintre acestea nu se află în pericol", menţionează MAE.
   
Potrivit sursei citate, Ambasada României la Oslo ramâne în contact permanent cu autorităţile locale pentru a monitoriza situaţia cetăţenilor români.
   
MAE precizează că până în acest moment nu a primit nicio solicitare de asistenţă consulară în legătură cu acest caz.
   
Şapte cetăţeni români au fost răniţi într-un accident rutier în Norvegia în care au fost implicate două vehicule cu numere de înmatriculare în Bulgaria, a anunţat Ministerul bulgar de Externe, relatează agenţia bulgară Focus News în pagina electronică de sâmbătă.
   
Potrivit agenţiei, care citează Ambasada Bulgariei de la Oslo, cei şapte cetăţeni români au fost răniţi înntr-un accident în care a fost implicat un minibuz cu numere de înmatriculare bulgare la bordul căruia se aflau.
   
Accidentul s-a produs vineri către ora locală 5.20 (6.20, ora României), la aproximativ 80 de kilometri de Oslo, potrivit Focus News, care nu face alte precizări cu privire la identitatea, vârsta sau gravitatea rănilor suferite de cetăţenii români.
   
Minibuzul, marca Volkswagen Transporter, s-a lovit de blocuri de ciment amplasate pentru restricţionarea circulaţiei rutiere pe o porţiune de drum pe care se efectuau lucrări de reparaţii, precizează agenţia bulgară.
   
Un alt vehicul, marca Mercedes, de asemenea cu numere de înmatriculare în Bulgaria, care se deplasa în spatele minibuzului Volkswagen, a intrat într-o uşoară coliziune cu acesta, după impact. La bordul celui de al doilea vehicul se afla un cetăţean bulgar, care nu a fost rănit, precizează agenţia.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close