Antena 3 CNN Externe Mafioţi de Rusia. Au răpit victima greşită din spital

Mafioţi de Rusia. Au răpit victima greşită din spital

Mafioţi de Rusia. Au răpit victima greşită din spital
29 Mai 2013   •   16:38

Un bărbat care a fost răpit ieri, dintr-un spital din Volgorad, Rusia, de către un grup de bărbaţi înarmaţi, a fost eliberat după ce răpitorii şi-au dat seama că făcuseră o confuzie, iar victima nu era cea vizată de ei.

Bărbatul fusese internat în spital luni seară, după ce a fost împuşcat în faţă cu o armă de foc neletală, spun anchetatorii.
A doua zi, mai mulţi bărbaţi neidentificaţi au descins din trei autoturisme fără plăcuţe de înmatriculare şi au pătruns în incinta spitalului. Au intrat în salonul bărbatului, l-au bătut până acesta a leşinat şi l-au târât până la una dintre maşini, iar apoi au demarat în trombă.

"Bărbatul a fost găsit mai târziu în viaţă, în casa părinţilor săi. El a spus poliţiştilor că nu ştie cine şi de ce l-a răpit, dar după o scurtă discuţie purtată cu răpitorii, aceştia l-au eliberat. Victima crede că a fost confundată cu o altă persoană", se arată într-un comunicat al autorităţilor locale, care precizează că cerectările în acest caz sunt în curs de desfăşurare.

×
Subiecte în articol: spital
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close