Antena 3 CNN Externe Un magazin a amenajat pe acoperiș o parcare pentru sania lui Moș Crăciun și cei nouă reni. Reacția clienților, când au văzut marcajele

Un magazin a amenajat pe acoperiș o parcare pentru sania lui Moș Crăciun și cei nouă reni. Reacția clienților, când au văzut marcajele

Un spațiu de parcare special pentru sania lui Moș Crăciun și cei nouă reni a apărut pe acoperișul unui magazin. Cumpărătorii au fost luați prin surprindere când au observat marcajele.

Un magazin a amenajat pe acoperiș o parcare pentru sania lui Moș Crăciun și cei nouă reni. Reacția clienților, când au văzut marcajele
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    20 Dec 2023   •   11:44

Pe acoperișul magazinului ALDI din Knutsford, Marea Britanie, a apărut un spațiu de parcare special amenajat pentru sania lui Moș Crăciun și cei nouă reni ai săi.

Locul proaspăt vopsit are un logo în formă de sanie și are suficient spațiu rezervat pentru cei nouă reni care trag vehiculul zburător. "Rezervat pentru Moș Crăciun", scrie lângă marcaje.

Vopsită în galben aprins, pentru a-l ghida în siguranță pe Moș Crăciun să aterizeze din cer în toiul nopții, instalația gigantică măsoară 11 metri lungime și șase metri lățime.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

ALDI a instalat locul de parcare pe acoperiș pentru Moș Crăciun pentru a aduce o doză suplimentară de veselie festivă în comunitatea din Knutsford, Cheshire.

"Nu mi-a venit să-mi cred ochilor în această dimineață. În timp ce mă îndreptam spre Aldi pentru niște cumpărături matinale, am văzut acest loc de parcare magic pentru Moș Crăciun pe acoperiș. Este genul de surpriză de Crăciun care te face să te simți din nou copil.", a spus un cumpărător, potrivit Mirror UK.

×
Subiecte în articol: parcare Mos Craciun sania Reni magazin
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close