Antena 3 CNN Externe Magazin Apple din Paris, prădat de produse în valoare un milion de euro, chiar de Revelion

Magazin Apple din Paris, prădat de produse în valoare un milion de euro, chiar de Revelion

Magazin Apple din Paris, prădat de produse în valoare un milion de euro, chiar de Revelion
de N.B.    |    02 Ian 2013   •   16:27

Produsele Apple se numără printre cele mai furate bunuri în anul 2012. Chiar în noaptea dintre ani, patru bărbaţi mascaţi au dat o lovitură de mare amploare la un magazin al companiei americane în Paris, furând produse în valoare de aproximativ un milion de euro, informează BBC.

La trei ore după închiderea magazinului Apple din spatele Operei din Paris, în seara de 31 decembrie, cei patru bărbaţi mascaţi au pătruns în incintă şi au furat bunurile pe care le-au încărcat într-o furgonetă.

"În timp ce majoritatea poliţiştilor erau ocupaţi să supravegheze Champs Elysees, hoţii au profitat de această oportunitate", a declarat un purtător de cuvânt al sindicatului poliţiştilor, Unsa.
   
Furtul intervine în timp ce la New York, interesul infractorilor pentru produsele Apple a determinat o creştere a infracţiunilor stradale. Potrivit poliţiei din New York, 3.890 de produse Apple au fost furate în 2012.
   
Potrivit Poliţiei Metropolitane, infractorii din Londra sunt din ce în ce mai interesaţi de bunurile uşor de sustras. "În general, cu cât plăteşti mai mult pentru un gadget, cu atât interesul din partea hoţilor stradali va fi mai mare", a declarat un purtător de cuvânt.
   
Poliţia a remarcat, de asemenea, o schimbare în profilul victimelor, hoţii fiind mai puţin atraşi să fure bani şi mai interesaţi de telefoane, care sunt "uşor de vândut la mâna a doua".

×
Subiecte în articol: furt paris Opera
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close