Antena 3 CNN Externe Mahmoud Ahmadinejad: Atrocităţile din Fâşia Gaza trebuie să unească musulmanii împotriva Israelului

Mahmoud Ahmadinejad: Atrocităţile din Fâşia Gaza trebuie să unească musulmanii împotriva Israelului

Mahmoud Ahmadinejad: Atrocităţile din Fâşia Gaza trebuie să unească musulmanii împotriva Israelului
Sursa foto: Foto: Ap/Agerpres
22 Noi 2012   •   21:26

Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, a salutat acordul de încetare a confruntărilor militare între Hamas şi Israel, afirmând că "atrocităţile din Fâşia Gaza ar trebui să unească musulmanii" împotriva Israelului, conform unui interviu acordat unui post pakistanez, preluat de Mediafax.
   
"Actele de cruzime din Fâşia Gaza ar trebui să îi unească pe musulmani", a spus Ahmadinejad, conform site-ului israelian Ynetnews.com. Liderul iranian a salutat acordul de încetare a focului dintre Hamas şi Israel, subliniind însă că nu este "prea optimist" în legătură cu armistiţiul.
   
"Israelul ocupă Palestina de zeci de ani folosind argumente false. Astăzi, oamenii oprimaţi din Fâşia Gaza au devenit din nou victime ale politicilor expansioniste şi atrocităţilor", a insistat liderul islamist de la Teheran.
   
La rândul său, adjunctul ministrului iranian de Externe, Hossein Amir-Abdollahian, a felicitat "poporul din Gaza pentru rezistenţa armată şi pentru victoria" împotriva Israelului.
   


×
Subiecte în articol: Fasia Gaza mahmoud ahmadinejad Israel
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close