Antena 3 CNN Externe Mai multe sclave sexuale românce, salvate de polițiștii britanici din mâinile proxeneților

Mai multe sclave sexuale românce, salvate de polițiștii britanici din mâinile proxeneților

Un număr mare de victime au fost salvate de polițiștii britanici în urma unei ample operațiuni de combatere a exploatării sexuale care a avut loc în mai multe bordeluri din Westminster.

Mai multe sclave sexuale românce, salvate de polițiștii britanici din mâinile proxeneților
Sursa foto: Pixabay
22 Apr 2020   •   19:26

În același timp, oamenii legii au făcut și arestări. Majoritatea victimelor sunt chineze, însă există și o minoritate formată din românce și britanice.

Ca urmare a mandatelor, ordinele de închidere a bordelului au fost aplicate celor patru spații vizitate, scrie Gândul.

„Poliția Metropolitană va continua să colaboreze cu partenerii, inclusiv Armata Salvării, pentru a combate traficul de persoane și sclavia modernă și pentru a-i proteja pe cei mai vulnerabili. Chiar și în această perioadă fără precedent, vom continua să vizăm grupurile de criminalitate organizată”, a precizat detectivul Tara McGovern, de la Echipa de Investigații pentru Sclavia Modernă.

Directorul anti-trafic și sclavie modernă pentru armata salvării, maiorul Kathy Betteridge, a declarat:

„Suntem cu adevărat recunoscători polițiștilor pentru că au continuat să acorde prioritate protecției persoanelor abuzate prin sclavie, în ciuda tuturor cererilor suplimentare care le sunt prezentate ca parte a răspunsului lor la pandemie. Acest lucru înseamnă că putem ajunge la persoanele vulnerabile care au nevoie urgentă ajutorul nostru.”

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close