Antena 3 CNN Externe Mai multe tablouri pictate de George W. Bush vor fi expuse în Texas

Mai multe tablouri pictate de George W. Bush vor fi expuse în Texas

Mai multe tablouri pictate de George W. Bush vor fi expuse în Texas
Sursa foto: foto: AGERPRES
27 Feb 2014   •   15:52

Fostul preşedinte american George W. Bush, care a şi anunţat public că se va consacra de aici înainte picturii, îşi va expune o parte din tablouri în aprilie, în Texas, informeazã MEDIAFAX.
   
Peste 20 de tablouri vor fi prezentate în expoziţia intitulată "The Art of Leadership: A President's Personal Diplomacy", care va fi găzduită, începând cu luna aprilie, de Biblioteca prezidenţială a lui George W. Bush din Dallas.
   
Tematica expoziţiei o reprezintă "relaţiile pe care preşedintele George W. Bush le-a construit cu liderii mondiali pentru a modela politica internaţională şi pentru a promova interesele americane în străinătate. Portretele vor fi însoţite de obiecte, fotografii şi reflecţii personale pentru a ilustra relaţiile create pe scena internaţională", se arată într-un comunicat al Bibliotecii prezidenţiale.
   
Republicanul George W. Bush, în vârstă de 67 de ani, preşedinte al Statelor Unite între 2001 - 2009, ale cărui mandate au fost marcate de atentatele de la 11 septembrie şi de războaiele din Irak şi Afganistan, a avut o prezenţă discretă în viaţa publică după ce a părăsit Casa Albă.
   
Al 43-lea preşedinte american a explicat faptul că preferă să ducă o viaţă liniştită în Dallas, alături de soţia lui, Laura şi a recunoscut că se va dedica pe viitor noului său hobby, pictura.

×
Subiecte în articol: tablouri George W. Bush expozitie Texas
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close