Antena 3 CNN Externe Maia Sandu a desemnat-o premier pe Natalia Gavriliță

Maia Sandu a desemnat-o premier pe Natalia Gavriliță

Natalia Gavriliță, fost ministru al Finanțelor în perioada Guvernului condus de Maia Sandu, este premierul desemnat de actualul președinte al Republicii Moldova.

Maia Sandu a desemnat-o premier pe Natalia Gavriliță
de Gabriel Dano    |    27 Ian 2021   •   19:10

„Am luat decizia de a o desemna în calitate de premier pe Natalia Gavriliță. Este un om în care am încredere, o profesionistă integră și responsabilă”, a anunțat Maia Sandu, în cadrul unui briefing, potrivit jurnal.md.

Natalia Gavriliță trebuie acum să pregătească echipa și un program guvernamental

„În continuare consider că anticipatele sunt singura cale de ieșire din acest impas, cetățenii trebuie să aibă dreptul să-și aleagă deputații și să se facă o majoritate responsabilă care să lucreze în interesul cetățenilor. Acum fracțiunile au posibilitatea să demonstreze dacă vor anticipate sau umblă cu minciuni și încearcă să pună capcane”, a mai adăugat Maia Sandu.

”Voi folosi aptitudinile și competențele mele pentru îmbunătățirea vieții oamenilor” 

Candidatul desemnat, Natalia Gavriliță, a venit cu o primă reacție.”Sunt onorată că am fost desemnată în calitate de candidat la funcția de prim-ministru. Voi folosi aptitudinile și competențele mele pentru îmbunătățirea vieții oamenilor și prosperarea Moldovei. Cred cu tărie că cetățenii merită dreptate și bunăstare și voi veni în fața voastră cu o echipă și un program care pot să scoată țara din criză și să apere interesele cetățenilor”, a scris Natalia Gavriliță pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Maia Sandu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close