Antena 3 Externe Maia Sandu a votat la alegerile parlamentare. "Putem să facem ordine în țară. Trebuie să curățăm Parlamentul"

Maia Sandu a votat la alegerile parlamentare. "Putem să facem ordine în țară. Trebuie să curățăm Parlamentul"

de Georgiana Adam    |    11 Iul 2021   •   11:51
Maia Sandu a votat la alegerile parlamentare. "Putem să facem ordine în țară. Trebuie să curățăm Parlamentul"
Sursa foto: Hepta

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a votat duminică la alegerile parlamentare anticipate la o secție din Chișinău. 

"Putem să facem ordine în țară", a spus Maia Sandu, la ieșirea de la urne.

Președintele a votat duminică, în jurul orei 11.00, la o secție amenajată într-o școală din capitala Republicii Moldova.

Maia Sandu: "Noi putem să facem ordine în țară, trebuie să curățăm parlamentul"

"Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor, nu despre puterea politicienilor. Astăzi cetățenii se pot elibera de cozi, pot alege un parlament cinstit care să lucreze în interesul tuturor cetățenilor. 

Noi putem să facem ordine în țară, am votat pentru un parlament cinstit cu care să pot lucra, trebuie să curățăm parlamentul și celelalte instituții ale statului", a declarat Maia Sandu.

Președintele Republicii Moldova i-a chemat pe moldoveni la secțiile de votare. Prezenţa la vot nu este una slabă, până la ora 11.00, aproximativ 16% dintre cetățenii cu drept de vot au mers la urne.

"Am văzut că sunt oameni care votează în condiții dificile... Dragi oameni, vă rog să vă faceți timp și să mergeți la votare, vă rog să vă sunați rudele și prietenii", a spus Sandu.

Cozi la alegerile parlamentare din Republica Moldova, oamenii aleg între Vest şi Est

Sunt alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova astăzi, iar 11 secții de votare sunt deschise în România. Secțiile de scrutin de la noi s-au deschis la ora 7.00.

Este o prezenţă crescută la vot şi sunt cozi în anumite zone. Concret, peste 300.000 de alegători au votat deja.

Numărul alegătorilor de acum este de aproape trei ori mai mare decât cel de la parlamentarele din 2014.

Interesul pentru aceste alegeri este ridicat şi în diaspora. La Paris, s-au format cozi la secţiile de votare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close