Antena 3 CNN Externe Mama acestei românce dă în judecată oraşul New York şi cere despăgubiri de 30 de milioane de dolari. Tânăra a fost ucisă pe trecerea de pietoni

Mama acestei românce dă în judecată oraşul New York şi cere despăgubiri de 30 de milioane de dolari. Tânăra a fost ucisă pe trecerea de pietoni

Mama acestei românce dă în judecată oraşul New York şi cere despăgubiri de 30 de milioane de dolari. Tânăra a fost ucisă pe trecerea de pietoni
Sursa foto: Foto: dnainfo.com
23 Oct 2012   •   11:37
Mama unei actriţe de origine română, Cristina Oprea, solicită în instanţă despăgubiri de 30 de milioane de dolari, după ce fiica sa Roxana Sorina Buta a murit într-un accident rutier. Accidentul a avut loc lângă Union Square. Tânăra a murit după ce a fost lovită de un camion de gunoi al oraşului, relatează News York Post online.

Potrivit documentelor depuse la Curtea Supremă din Manhattan, tânăra de 21 de ani traversa pe trecerea de pietoni a intersecţiei 14th Street cu Broadway, pe culoarea verde a semaforului, atunci când fost lovită de către camion.

Camionul ce aparţinea Departamentului pentru Transport nu s-a oprit după ce a accidentat-o pe tânără.



Autorităţile americane l-au identificat pe şoferul camionului, însă identitatea acestuia nu a fost făcută publică. Împotriva acestuia nu au fost formulate acuzaţii de natură penală. Datele prezentate de poliţie arată că şoferul "nu a primit nici măcar o amendă de circulaţie".

"Este de neconceput pentru mine ca o fată care traversează pe culoarea verde a semaforului să fie lovită de un camion pentru transportul gunoiului aparţinând oraşului New York şi să nu se întâmple nimic", a spus avocatul familiei, Joe Tacopina.

Conform Procuraturii, intersecţia unde s-a petrecut accidentul este "una dintre cele mai periculoase din oraş". O altă persoană a fost lovită de un taxi în timp ce prieteni ai lui Buta participau la o reuniune organizată în memoria acesteia. Incidentul a avut loc la o lună de la moartea tinerei.





 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close