Antena 3 CNN Externe O mamă şi fiica ei au fost găsite mumificate într-o casă din Roma | Anchetatorii au găsit urmele unor ritualuri periculoase

O mamă şi fiica ei au fost găsite mumificate într-o casă din Roma | Anchetatorii au găsit urmele unor ritualuri periculoase

O mamă și fiica ei au fost găsite mumificate în locuința lor din Roma. În spatele acestei povești s-ar putea ascunde o realitate macabră, legată de o sectă și de ritualuri ezoterice periculoase.

O mamă şi fiica ei au fost găsite mumificate într-o casă din Roma | Anchetatorii au găsit urmele unor ritualuri periculoase
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2023   •   11:24

Cele două femei au fost găsite pe 19 ianuarie 2023.

Este vorba de Luana Costantini, în vârstă de 54 de ani, și de mama sa, Elena Bruselles, o fostă asistentă medicală în vârstă de 83 de ani care suferea de Alzheimer și care ar fi murit cu aproape o lună mai devreme decât fiica sa.

Potrivit martorilor, Luana Costantini, în vârstă de 54 de ani, și-a pierdut cunoștința după un ritual de invocare de Halloween. Lovitura finală ar fi fost sfârșitul relației cu liderul unei secte și moartea mamei sale, cu o lună mai devreme.

Pe rețelele de socializare, Luana, care își pierduse locul de muncă de asistent medical din cauza atitudinii împotriva vaccinului Covid, a împărtășit inițiativele "fraților și surorilor" din Cubytrix, o "comunitate paranormală". Pe pagina sectei se găseau cursuri de magie, tantra neagră, precum și anunțuri pentru ședințe de spiritism.

Femeia nu mai avea relații cu sora și fratele ei de când intrase în relație cu "șamanul" sectei, conform tgcom24.

Fondatorul Cubytrix, care se numește Shamano Shekhinà Shekhinà, alias Paolo Rosafio, ar fi fost iubitul Luanei. El nu este anchetat, dar anchetatorii vor să afle care a fost ultima dată când a fost cu femeia, cu puțin timp înainte de Crăciun. Potrivit vecinilor, în acele zile Risafio obișnuia să iasă singur la cumpărături, explicând că Luana era deprimată și, într-o ocazie, a spus chiar că a surprins-o plimbându-se în halat și desculță, conform La Repubblica.

O prietenă a Luanei a povestit pentru La Repubblica cum femeia s-a izolat după un ritual de evocare în noaptea de Halloween: "În lumea ezoterică multă lume îl cunoaște, este un ritual de mulțumire și de sacrificiu, considerat un fel de trecere în lumea morților. Din acea zi, Luana se schimbase. Nu mai mânca, clănțănea din dinți cu furie. Rămasă complet singură cu o mamă bolnavă de care nu putea să aibă grijă, femeia ar fi folosit pensia mamei sale pentru a cumpăra droguri până când a leșinat".

Este și ipoteza avansată de un prieten care o cunoștea cel mai bine și care îi fusese oaspete pentru o vreme, pe când era încă partenera „șamanului”.

În locuință, anchetatorii au găsit rămășițele unui ritual ezoteric: lumânări, tunici, formule magice și mesaje sataniste.

×
Subiecte în articol: roma Italia
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close