Antena 3 CNN Externe O mamă din India a alergat aproape 1 km după un leopard, și apoi s-a luptat cu el pentru a-și salva copilul

O mamă din India a alergat aproape 1 km după un leopard, și apoi s-a luptat cu el pentru a-și salva copilul

O mama din statul indian Madhya Pradesh a urmărit un leopard aproape un kilometru înainte de a se lupta cu el pentru a-și salva fiul în vârstă de 8 ani, răpit de animal.

O mamă din India a alergat aproape 1 km după un leopard, și apoi s-a luptat cu el pentru a-și salva copilul
Sursa foto: Pexels
de Alexandra Ionescu    |    30 Noi 2021   •   15:56

Femeia, Kiran Baiga, lucra când un leopard l-a smuls pe băiatul ei, Rahul, de lângă ea. Aceasta a văzut leopardul fugind și a pornit după el, pentru a-și salva copilul. L-a urmărit aproape 1 kilometru, iar când în cele din urmă l-a prins din urmă, animalul apucase copilul cu fălcile și îl țintuia cu ghearele.

Potrivit Granthshala India, Baiga a lovit leopardul cu un băț și a reușit să-l elibereze pe micuț, dar leopardul furios că a rămas fără pradă, a atacat-o pe curajoasa mamă, care a încercat din răsputeri să scape de atacul felinei.

Între timp, la fața locului au ajuns și alți săteni, care au sărit în apărarea celor doi. Leopardul speriat a fugit în pădure, relatează Newsweek. Baiga si-a pierdut cunoștința și s-a trezit la spital.

Atât Baiga, cât și fiul ei au fost răniți în atac și au primit îngrijiri la spital. Copilul a suferit răni la ochi, obraz și bărbie.

×
Subiecte în articol: India leopard atac mama
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close