Antena 3 CNN Externe "Copiii își uită mamele foarte ușor". O mamă izbucnește în plâns după ce a fost uitată de fiica ei la aeroport | Tânăra ieşise în oraş cu fetele

"Copiii își uită mamele foarte ușor". O mamă izbucnește în plâns după ce a fost uitată de fiica ei la aeroport | Tânăra ieşise în oraş cu fetele

O mamă care s-a dus să îşi viziteze fiica a fost uitată de aceasta într-un aeroport din SUA. Tânăra ieşise în oraş cu fetele.

"Copiii își uită mamele foarte ușor". O mamă izbucnește în plâns după ce a fost uitată de fiica ei la aeroport | Tânăra ieşise în oraş cu fetele
Sursa foto: X I EsdeProfugos
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   16:39

Evenimentul a avut loc în Utah, SUA, iar femeia a izbucnit în lacrimi când și-a dat seama că a fost uitată acolo.

"M-a lăsat aici", a mărturisit ea.

În scurt timp, povestea mamei, care și-a exprimat tristețea și dezamăgirea într-un videoclip transmis în direct, a devenit virală.

"Fiica mea m-a uitat aici în aeroportul din Utah. A uitat că trebuia să o vizitez. A ieșit cu prietenele la cină și m-a lăsat aici”, își începe femeia povestea plângând.

"Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să o uit nicăieri. Copiii își uită mamele foarte ușor, dar eu nu am uitat-o. Toate acestea mă fac extrem de tristă, nu credeam că mi se va întâmpla și mie, cu atât mai puțin dânsei”, a mai adăugat mama, potrivit euro.eseuro.com.

Nu se știe dacă femeia a reușit să se reunească cu fiica ei sau a decis să se întoarcă acasă. Mulți internauţi au devenit empatici cu femeia și au comentat la postare.

"Săraca doamnă… Tratați-vă mamele bine, mamele sunt sacre, datorită lor venim pe lume, suferă și muncesc ca viața noastră să se realizeze și nu le putem face astfel de lucruri”. Pe de altă parte, unii au privit situația cu mai mult scepticism: "Rezolvați-vă problemele în privat, doamnă”, "Luați un Uber!” "Dacă fiicei dumneavoastră nu îi pasă că v-a uitat, imaginați-vă că nici nouă”.

×
Subiecte în articol: SUA aeroport mama viral
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close