Antena 3 CNN Externe Mama preşedintelui Poloniei, grav bolnavă, nu a fost informată despre decesul fiului său

Mama preşedintelui Poloniei, grav bolnavă, nu a fost informată despre decesul fiului său

Mama preşedintelui Poloniei, grav bolnavă, nu a fost informată despre decesul fiului său
11 Apr 2010   •   23:04


Mama preşedintelui polonez Lech Kaczynski, care este grav bolnavă, nu a fost informată despre decesul fiului său, au anunţat reprezentanţii spitalului militar din Varşovia, citaţi de AFP.

"Având în vedere starea sa de sănătate, fiul său (n.r. Jaroslaw, fratele geamăn al preşedintelui decedat) nu a dorit să fie anunţată", a declarat pentru sursa citată Piotr Dabrowiecki, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

"Starea lui Jadwiga Kaczynska este gravă, dar staţionară. Ea este somnolentă şi din când în când îşi recapătă cunoştinţa", a adăugat acesta.

Mama preşedintelui polonez, în vârstă de 83 de ani, a fost internată la secţia de terapie intensivă a spitalului de la jumătatea lunii martie, în urma unor probleme cardiace şi a tensiunii.

Catastrofa aviatică în care şi-a pierdut viaţa preşedintele Poloniei s-a produs sâmbătă dimineaţă, în apropiere de Smolensk. Niciuna dintre cele 96 de persoane aflate la bordul aeronavei nu a suprevieţuit impactului. Printre victime se numără soţia preşedintelui, precum şi personalităţi politice şi militare poloneze.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: mama presedinte Polonia
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close