Antena 3 CNN Externe Mama tânărului piroman arestat în Hollywood susţine că fiul său este bolnav psihic

Mama tânărului piroman arestat în Hollywood susţine că fiul său este bolnav psihic

Mama tânărului piroman arestat în Hollywood susţine că fiul său este bolnav psihic
Sursa foto: Foto: freep.com
04 Ian 2012   •   14:24

Mama tânărului german arestat sub suspiciunea că ar fi provocat incendiile din Hollywood, a declarat, marţi, că fiul său este bolnav psihic, relatează Los Angeles Times.

Dorothee Burkhart a susţinut că fiul ei Harry Burkhart este bolnav psihic la o audiere referitoare la mandatul emis împotriva ei de Guvernul german.

Femeia este vizată de 19 acuzaţii de fraudă din 2007, în urma unei operaţii de mărire a sânilor pentru care a falsificat detaliile privind plata a 10.000 de dolari.
   
În cursul audierii, Dorothee a întrebat de mai multe ori despre fiul său.

"Prima mea întrebare este unde se află fiul meu", a strigat femeia. "De ieri nu este de găsit. Ce i-aţi făcut fiului meu? Unde este? Mort?", a insistat femeia. "Poate că naziştii germani ştiu adresa noastră". "El este bolnav psihic", a continuat ea.
   
Dorothee Burkhart a fost arestată de agenţii americani joi, chiar înainte de izbucnirea incendiilor la Los Angeles.

Fiul ei, Harry Burkhart, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat luni, sub suspiciunea că a provocat cele aproximativ 50 de incendii înregistrate începând de vineri la Los Angeles, majoritatea în Hollywood.

El este cetăţean german şi are documente de călătorie din Cecenia, dar în ultimii şapte ani a locuit în California, potrivit poliţiei.
   
Autorităţile consideră că acesta ar fi putut provoca incendiile pe fondul furiei faţă de eventuala deportare a mamei sale.

×
Subiecte în articol: mama los angeles Hollywood
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close