Antena 3 CNN Externe Mama ucigaşului din Florida: Îmi cer scuze în numele fiului meu

Mama ucigaşului din Florida: Îmi cer scuze în numele fiului meu

Mama ucigaşului din Florida: Îmi cer scuze în numele fiului meu
Sursa foto: politie
08 Noi 2009   •   23:51

Mama ucigaşului din Florida şi-a cerut scuze pentru faptele fiului său. Suspectul este acum în custodia poliţiei după ce a deschis focul în sediul companiei în care lucrase. Un om a murit iar alţi 6 au fost răniţi. După ore întregi de audieri, phihologii au ajuns la concluzia că bărbatul de 40 de ani a cedat în faţa stresului.

După ce a împuşcat 6 oameni, dintre care unul a murit, Jason Rodriguez, a fugit şi s-a ascuns în casa mamei sale. Acolo a fost găsit de autorităţi, care i-au cerut să se predea. A fost arestat, însă poliţiştii nu au reuşit să afle motivul atacului.

Tocmai din acest motiv, mama criminalului a simţit nevoia să ceară scuze familiilor victimelor, în numele fiului ei. ?Nu este vorba despre mine acum. Aş vrea iar ca toată lumea să ne respecte intimitatea. Îmi pare foarte rău, este o situaţie foarte dureroasă?, a spus Ana Lopez Rodriguez.

Toate cele şase victime erau angajaţi ai firmei Reynolds Smith & Hills, acolo de unde agresorul a fost concediat în urmă cu doi ani, pe motiv de incompetenţă. Se pare însă că Rodriguez avea probleme mult mai mari. Avea datorii de 90 de mii dolari şi nu mai putea să plătească pensia alimentară a fiului său de 8 ani.

Suspectul a fost afectat de toate evenimentele care au ţinut prima pagină în acest an: şomaj, faliment, divorţ, plus comportamentul descris de vecini şi familie, care arată o decădere mentală.

Poliţiştii care l-au arestat au povestit că Rodriguez a mărturisit că regretă ce a făcut. Este acum reţinut fără drept de eliberare pe cauţiune şi va fi acuzat de omor cu premeditare.

Antena 3

×
Subiecte în articol: ucigas mama Florida
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close