Antena 3 CNN Externe Marea Britanie. Închiriatul de reni este cea mai nouă modă de Crăciun

Marea Britanie. Închiriatul de reni este cea mai nouă modă de Crăciun

Marea Britanie. Închiriatul de reni este cea mai nouă modă de Crăciun
Sursa foto: Foto: taylorlifescience.pbworks.com
18 Dec 2011   •   12:50
Închiriatul renilor este cea mai nouă modă de Crăciun. Cel puţin în Marea Britanie, unde inclusiv premierul David Cameron a vrut să aibă un ren acasă pentru sărbători.

Deşi originali din Suedia, casă acestor reni este o mică fermă dintr-un sat englez. Propietarul crescătoriei este Martin Flint, un fost poliţist. Ideea i-a venit în urmă cu 6 ani, iar acum spune că afacerea este într-o continuă creştere.

De la oameni obişnuişi şi până la premierul britanic cu toţii au inchiriat reni de la Martin. David Cameron a apelat la serviciile lui Martin în urmă cu câteva zile, atunci când liderul de la Londra a găzduit o petrecere de Crăciun pentru copii. Tot la reni s-a gândit şi propietara unui magazin pentru copii, atunci când a trebuit să îşi promoveze afacerea.

Cei care vor să se bucure de compania simpaticelor animale trebuie, însă, să bage mâna adânc în buzunar. Preţul pentru închirierea unui ren porneşte de la 500 de lire sterline şi variază în funcţie de timp şi locaţie.

Cererea de reni este atât de mare încît iarnă de iarnă, proprietarul reuşeşte să-i închirieze pe toţi în perioada sărbătorilor.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close